Υπεγράφη νέα επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΛΘ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπεγράφη νέα επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΛΘ
Η νέα επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ρυθμίζει τους όρους αμοιβής και εργασίας του προσωπικού από 01/01/2020-31/12/2021.

Υπεγράφη νέα επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΛΘ.

Ειδικότερα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στη Θεσσαλονίκη στις 20/05/2020 η Ο.Λ.Θ. Α.Ε και τα υπαλληλικά Σωματεία των εργαζομένων σε αυτήν, μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις συμφώνησαν και υπέγραψαν τη μεταξύ τους Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ) για τη ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας του προσωπικού από 01/01/2020-31/12/2021.

«Μετά την «ιδιωτικοποίηση» της εταιρείας η υπογραφή τόσο της από 20/05/2020 Επιχειρησιακής ΣΣΕ με την Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) όσο και της από 17/12/2019 Επιχειρησιακής ΣΣΕ με την Ομοσπονδία Φορτοεκφορτωτών Ελλάδος (ΟΦΕ) για την λιμενεργασία σε συνδυασμό και με την κατάρτιση και θέση σε ισχύ του νέου Γενικού Κανονισμού Προσωπικού (ΓΚΠ), σηματοδοτούν τη σύγκλιση και επίτευξη εργασιακής ειρήνης με τις από κοινού προσπάθειες όλων για τις αναγκαίες θεσμικές προσαρμογές και αποτελούν κομβικό σημείο και αφετηρία εκκίνησής μας, με ορίζοντα τις προκλήσεις του μέλλοντος και όραμα την ανάπτυξη του Λιμένα Θεσσαλονίκης στην σύγχρονη εποχή», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider