Στήριξη σε OPEN και ΕΘΝΟΣ από τον Ιβάν Σαββίδη: «Είμαι δίπλα σας»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στήριξη σε OPEN και ΕΘΝΟΣ από τον Ιβάν Σαββίδη: «Είμαι δίπλα σας»
Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι θα επενδύσει τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία, με νέα προγράμματα, αλλά και μεταγραφές που θα ενισχύσουν σημαντικά το περιεχόμενο του.

Τηλεδίασκεψη με το top management του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, καθώς και του Έθνους, πραγματοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης για να συζητήσουν εκτενώς τη σημερινή συγκυρία για τα media.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο επιχειρηματίας ζήτησε να κινηθούν δυναμικά οι διοικητικές ομάδες για το σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος και ξεκαθάρισε πως βρίσκεται πάντα δίπλα τους, στηρίζοντας την ανάπτυξη και εξέλιξη του media group.

Επένδυση τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία

Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι θα επενδύσει τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία, με νέα προγράμματα, αλλά και μεταγραφές που θα ενισχύσουν σημαντικά το περιεχόμενο του. Έμφαση θα δοθεί στην ενδυνάμωση του prime time, καθώς το OPEN σε μόλις ενάμιση χρόνο έχει καταφέρει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης όσον αφορά στο δυναμικό κοινό 18 - 54 στην πρωινή ζώνη 05:30 π.μ. - 13:00.

Σε ότι αφορά το ΕΘΝΟΣ και το ethnos.gr, η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα φέρνει νέες αποφάσεις σχετικά με τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Προβλέπεται ακόμα πιο έντονη ενίσχυση της ύλης του Κυριακάτικου φύλλου, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider