«Ανάσα» 2,9 δισ. δολαρίων για τις αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Ανάσα» 2,9 δισ. δολαρίων για τις αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ
2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς τις αεροπορικές εταιρείες

Ποσό 2,9 δισ. δολαρίων σε μια πρώτη βοήθεια για την κάλυψη του μισθολογικού κόστους, διέθεσε σε 54 μικρές και σε δύο μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.

Ενώ, παράλληλα, ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις για τη χορήγηση βοήθειας σε έξι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες.

«Μαξιλάρι» 25 δισ. δολαρίων

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ δίνει αρχικά στις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες το 50% της βοήθειας και το υπόλοιπο 50% με μια σειρά πληρωμών.

Συνολικά, το υπουργείο των Οικονομικών διαθέτει στις αεροπορικές εταιρείες κεφάλαια 25 δισ. δολαρίων για την κάλυψη του κόστους μισθοδοσίας τους.

Οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να πληρώσουν το 30% του ποσού μέσω χαμηλότοκων δανείων, ενώ θα πρέπει να διαθέσουν στο υπουργείο των Οικονομικών εγγυήσεις που αντιστοιχούν στο 10% του ποσού δανειοδότησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΥΠΕΘΟ - ΑΑΔΕ: H διαδικασία για την επιστροφή ενοικίου - Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Οι 10 νεότεροι δισεκατομμυριούχοι του Forbes 400

Καλπάζουν οι τιμές κατοικιών και τα ενοίκια - Το γράφημα της εβδομάδας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider