Το the Mindspark ταξιδεύει στα Τρίκαλα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το the Mindspark ταξιδεύει στα Τρίκαλα
To μεγαλύτερο γεγονός για το Μάρκετινγκ φιλοξενείται στα Τρίκαλα.

To μεγαλύτερο γεγονός για το Μάρκετινγκ, τη Δημιουργικότητα και την Καινοτόμο Σκέψη, «The Mindspark», θα φιλοξενηθεί στην ελληνική πρωτεύουσα της Καινοτομίας, τα Τρίκαλα.

Κατά τη διήμερη διοργάνωση στις 22-23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν δρώμενα τα οποία θα περιλαμβάνουν 3 μοναδικά session, 4 Keynotes, 4 masterclasses, 12 ώρες και 7 διακεκριμένους εισηγητές. Περισσότεροι από 200 άνθρωποι θα ενεργοποιήσουν την σπίθα των συμμετεχόντων και θα δώσουν έμπνευση στους παρευρισκομένους.

Πρόκειται για ένα καταιγιστικό διήμερο γνώσης, έμπνευσης και ανακάλυψης όπου παγκοσμίου φήμης εισηγητές, ειδικοί και επαγγελματίες θα βρεθούν στα Τρίκαλα, για να μεταδώσουν γνώση για τις νέες τάσεις, νέα εργαλεία και τρόπο σκέψης.

Για 2 ημέρες θα βρεθούν στα Τρίκαλα ο Global Brand Strategist, Peter Economides, ο Θεμελιωτής του Αθωνικού Management, Θοδωρής Σπηλιώτης, o Leadership expert, Δημήτρης Καρακούλας και ο διεθνώς καταξιωμένος εκπαιδευτής στελεχών Δρ Γιάννης Καλογεράκης. Παράλληλα ο Πέτρος Σουκουλιάς, πρώην μέλος ΔΣ του ΕΣΕΤΕΚ και ο Δήμήτρης Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικκαίων με δύο special keynotes, θα σε εισάγουν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και τις προκλήσεις του. Στο τρίτο μέρος συμμετέχει ως ειδική καλεσμένη η Angela Makris, κοινωνική ερευνήτρια από το University of South Florida.

themindspark2

Οι ενδιαφερόμενοι θα εξερευνήσουν μαζί τους τα μυστικά του Marketing, του Branding, της ηγεσίας και της δημιουργικότητας, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αρχές του Αθωνικού Μάνατζμεντ και τις προκλήσεις του Ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στη γνώση στην πράξη και περίπου 35 κυνηγοί της γνώσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε τρία ξεχωριστά masterclasses, από τους διακεκριμένους εισηγητές στo Mουσείο Τσιτσάνη.

Επιπλέον 11 “Special Minds” θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία στοχευμένη ξενάγηση με σκοπό να γνωρίσουν την έξυπνη πόλη και να επισκεφθούν το control room. Επίσης στο τέλος της δεύτερης ημέρας, θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν με τους νευρώνες (ομιλητές), τους επαγγελματίες του πάνελ και τους διοργανωτές, συμμετέχοντας στο αποχαιρετιστήριο δείπνο.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider