Επιχειρήσεις | Διεθνή
14-12-2019 | 09:14

Αυτές είναι οι καλύτερες εταιρείες για να δουλέψεις το 2020

Μοιράσου το
Αυτές είναι οι καλύτερες εταιρείες για να δουλέψεις το 2020

Οι εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου κυριαρχούν στη λίστα με τις καλύτερες εταιρείες για να δουλέψει κανείς το 2020.

Οι καλύτερες εταιρείες για να δουλέψει κανείς μέσα στο 2020 δεν περιλαμβάνουν τους συνήθεις υπόπτους. Μεγάλες εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου, όπως η Google και το Facebook, δεν κατάφεραν να μπουν στην πρώτη πεντάδα με τους καλύτερους εργασιακούς χώρους του κόσμου.

Βέβαια, ακόμα και χωρίς τα ηχηρά ονόματα, ο χώρος της τεχνολογίας κυριαρχεί στη λίστα, σύμφωνα με το Bloomberg. 

Δείτε ποιες είναι οι 5 κορυφαίες εταιρείες για να δουλέψει κανείς, με βάση τις αξιολογήσεις των εργαζομένων τους. 

Η HubSpot ασχολείται με τον προγραμματισμό και την κυκλοφορία προϊόντων λογισμικού που λειτουργούν σαν εργαλεία στο marketing και τις πωλήσεις.

Η Bain & Company είναι μία αμερικανική εταιρεία διαχείρισης και συμβουλευτικών υπηρεσιών με έδρα τη Βοστώνη. Η εταιρική της κουλτούρα έχει «βραβευτεί» από την Glassdoor ήδη τρεις φορές και συγκεκριμένα το 2012, το 2014, το 2017.

Η DocuSign είναι μία αμερικανική εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, η οποία επιτρέπει σε εταιρείες και οργανισμούς να διαχειριστούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους. 

Είναι μία από τις δημοφιλέστερες αλυσίδες γρήγορου φαγητού και 4η στην κατάταξη των καλύτερων εταιρειών για να εργαστεί κανείς το 2020. 

Σύμφωνα με το Bloomberg και την κατάταξη της Glassdoor, η Sammons Financial Group Member Companies (SFG) είναι η 5η καλύτερη εταιρεία του κόσμου για να εργαστεί κανείς το 2020. Ενώ βρίσκεται και ανάμεσα στις 100 καλύτερες εταιρείες ασφάλισης υγείας του κόσμου.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.