H Impala προηγείται στη μάχη της διεκδίκησης της Creta Farms

Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Impala προηγείται στη μάχη της διεκδίκησης της Creta Farms
Σύμφωνα με πληροφορίες η τελική έγκριση αναμένεται να δοθεί από τα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Στην Ιmpala Invest του Δημήτρη Βιτζηλαίου φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι καταλήγουν οι πιστώτριες τράπεζες ώστε να αναλάβει την τύχη της Creta Farms.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η τελική έγκριση αναμένεται από τα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών εώς το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι τα μοναδικά επενδυτικά σχήματα που εκδήλωσαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, καταθέτοντας δεσμευτικές προσφορές ήταν το ελληνικών συμφερόντων ολλανδικό fund Impala Invest BV και το ρωσικών συμφερόντων fund, Lime Capital Partners, που ελέγχει ήδη στην Ελλάδα τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη.

Σημειώνεται ότι η Impala Invest BV έχει ήδη παρουσία στην ελληνική αγορά αλλαντικών καθώς έχει εξαγοράσει το 70% της «Σερραϊκής - Θρακικής Αλλαντοβιομηχανίας Α.Ε.» (ΧΑΡΙΝΟ Α.Ε.) και το πλειοψηφικό μερίδιο στη Λακωνική Τροφίμων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider