Δεκαετές ομόλογο εκδίδει η Coca Cola HBC

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δεκαετές ομόλογο εκδίδει η Coca Cola HBC
Η έκδοση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος έκδοσης μεσοπρόθεσμων ομολογιών (Euro Medium Term Note Programme) ύψους 5 δισ. ευρώ.

Στην έκδοση 10ετούς ομολόγου με σταθερό κουπόνι προχωρά η Coca Cola HBC.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η έκδοση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος έκδοσης μεσοπρόθεσμων ομολογιών (Euro Medium Term Note Programme) ύψους 5 δισ. ευρώ.

Εγγυητής θα είναι η Coca Cola HBC, ενώ η εταιρεία γνωστοποιεί πως θα κατατεθεί αίτηση για διαπραγμάτευση των τίτλων στην οργανωμένη αγορά του LSE.

Η εταιρεία δημοσιοποίησε χθες, Τετάρτη, τα οικονομικά της μεγέθη για το τρίτο τρίμηνο, τα οποία κατέδειξαν αύξηση στα έσοδα και τους όγκους πωλήσεων.

Συγκεκριμένα, σημειώθηκε αύξηση των εσόδων σε ουδέτερη συναλλαγματική βάση κατά 3,4%, ή κατά 2,3% εάν εξαιρεθεί η επίδραση που είχε η εξαγορά της Bambi.

Οι όγκοι πωλήσεων αυξήθηκαν κατά 1,1% στο τρίμηνο, ή κατά -0,1% εάν εξαιρεθεί η εξαγορά της Bambi. Οι συναλλαγές αυξήθηκαν με ταχύτερο ρυθμό από τον όγκο πωλήσεων και τα σήματα αύξησαν ή διατήρησαν το μερίδιο αγοράς στην πλειονότητα των αγορών, ενώ οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες προκάλεσαν πτώση του όγκου πωλήσεων στον κλάδο σε αρκετές από τις βασικές χώρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider