LVMH: Πρόταση για την εξαγορά του κοσμηματοπωλείου Tiffany & Co

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
LVMH: Πρόταση για την εξαγορά του κοσμηματοπωλείου Tiffany & Co
Ο οίκος ειδών πολυτελείας με έδρα το Παρίσι θέλει να επεκταθεί στην αμερικανική αγορά κοσμημάτων.

Το ενδεχόμενο να επεκταθεί στην αμερικανική αγορά κοσμημάτων εξετάζει ο οίκος ειδών πολυτελείας LVMH και για το λόγο αυτό βρίσκεται σε συνομιλίες για την εξαγορά του κοσμηματοπωλείου Tiffany & Co.

Σύμφωνα με τα άρθρο του Bloomberg, επικαλούμενο πρόσωπα με γνώση του θέματος, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του οίκου Louis Vuitton, LVMH, βρίσκεται σε συνομιλίες για την εξαγορά του κοσμηματοπωλείου Tiffany & Co.

Σχετικά με τις συζητήσεις, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον οίκο ειδών πολυτελείας με έδρα το Παρίσι να επεκταθεί στην αμερικανική αγορά κοσμημάτων, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα ολοκληρωθούν με μια συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών, προσθέτει το Bloomberg.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα παίρνει ο Νίκος Παππάς ως Ευρωβουλευτής

Πέρασ' ο θυμός - Με ελπίδα θα ψηφίσουν - Πού βάζει τον πήχη η Άννα για αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Ενοίκια: Από την 1η Απριλίου 2026 οι πληρωμές μέσω τραπεζικού λογαριασμού

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider