Με εξώδικο απαντά η Creta Farms στον Κ. Δομαζάκη 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με εξώδικο απαντά η Creta Farms στον Κ. Δομαζάκη 
Τα μέλη του ΔΣ καταλογίζουν στον κ. Κ. Δομαζάκη «βλαπτική συμπεριφορά».

Με εξώδικο απαντά η διοίκηση της Creta Farms στην επιστολή που έστειλε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και μεγαλομέτοχος της εταιρείας Κωνσταντίνος Δομαζάκης κατηγορώντας τον είναι αυτός υπεύθυνος για τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα η εταιρεία.

Τα μέλη του ΔΣ καταλογίζουν στον κ. Κ. Δομαζάκη «βλαπτική συμπεριφορά» και καταγράφουν σειρά ενεργειών και δηλώσεων του, που όπως ισχυρίζονται οδήγησαν στην αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής. «Είστε ο αποκλειστικός υπαίτιος για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην εταιρεία από τις 30 Απριλίου 2019 και μετά», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Kάνουν ακόμη λόγο για ψευδείς δηλώσεις του περί υποτιθέμενης οφειλής 11.61 εκατ. ευρώ της εταιρείας προς αυτόν και περί υποτιθέμενων εικονικών οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας που «προκάλεσαν ανασφάλεια και φόβο στο επενδυτικό κοινό και τους πιστωτές, πλήττοντας τη φήμη, την αξιοπιστία και το εμπορικό μέλλον της».

Τέλος, η διοίκηση της Creta Farm προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη «για απόδοση αστικών και ποινικών ευθυνών που προκύπτουν από τις παράνομες και υπαίτιες πράξεις σας σε βάρος μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλομέτοχος της Creta Farms Κωνσταντίνος Δομαζάκης με επιστολή που έστειλε την προηγούμενη Τρίτη έριχνε ευθύνες στην τωρινή διοίκηση της εταιρείας. «Παρακολουθώ με αγωνία αλλά και αγανάκτηση την Creta Farms να οδηγείται προς την απόλυτη κατάρρευση και την πτώχευση. Οι χειρότεροί μου φόβοι που είχα εκφράσει εγκαίρως στις πιστώτριες τράπεζες, τους επενδυτές αλλά και σε κάθε εμπλεκόμενο επιβεβαιώνονται. Έχουν περάσει μόλις τέσσερις μήνες ή για την ακρίβεια κάτι λιγότερο που βρέθηκα παρά τη θέλησή μου και με μη σύννομες πρακτικές εκτός εταιρίας και η διοίκησή της ‘‘πέτυχε'' το ακατόρθωτο. Να εξαντλήσει τα αποθέματα και η ρευστότητα που αποκόμισε να εξαφανιστεί, με συνέπεια εδώ και πέντε εβδομάδες να έχει εκμηδενιστεί η παραγωγή. Έτσι πλέον δεν υπάρχουν έσοδα, καθημερινά προστίθενται νέες υποχρεώσεις, επιταγές πολλών εκατομμυρίων ευρώ σφραγίζονται και η έκδοση μαζικά διαταγών πληρωμής είναι θέμα ολίγων ημερών να οδηγήσουν την εταιρία στην πλήρη κατάρρευση», ανέφερε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider