Tέλος εποχής για την Glou

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tέλος εποχής για την Glou
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o επιχειρηματίας Γιώργος Γλου ανακοίνωσε το τέλος, «τουλάχιστον προς ώρας» όπως αναφέρει, της αλυσίδας.

Λουκέτο έβαλε έπειτα από 34 χρόνια και το τελευταίο κατάστημα της άλλοτε κραταιάς αλυσίδας ανδρικών ρούχων Glou, το οποίο βρισκόταν στην οδό Τσαμαδού 30 στον Πειραιά.

Ο όμιλος Glou, των αδελφών Γιώργου και Αντώνη Γλου, μέχρι και το 2010 κυριαρχούσε στον κλάδο της ανδρικής ένδυσης και υπόδησης. Τη χρονιά εκείνη ξέσπασε η διαμάχη με τον γερμανικό όμιλο Puma και έκτοτε άρχισε η πτώση.

Πριν από λίγες μέρες, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o επιχειρηματίας Γιώργος Γλου ανακοίνωσε το τέλος, «τουλάχιστον προς ώρας» όπως αναφέρει, της αλυσίδας.

«Glou τέλος, τουλάχιστον προς ώρας, εννέα παιδιά έχουμε κ μια ζωή μπροστά μας. Όλα ξεκίνησαν εδώ Πειραιάς Τσαμαδού κ όλα τελείωσαν εδώ έπειτα από 34 χρόνια» αναφέρει ο κ. Γλου, αναρτώντας και μια φωτογραφία από το εσωτερικό του συγκεκριμένου καταστήματος.

«Ευχαριστούμε τους χιλιάδες εργαζόμενους - στυλοβάτες, τους εκατοντάδες προμηθευτές - συνεργάτες, μα πάνω απ’ όλα τα εκατομμύρια πελατών που όλα αυτά τα χρόνια μας γιγάντωσαν με την εμπιστοσύνη τους, αν κάποιοι (γνωστοί κ μη εξαιρετέοι) δεν μας πολεμούσαν λυσσαλέα , ακόμη αυτή η εταιρεία θα μεγαλουργούσε. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ (πόσο λίγο είναι ) στους γονιούς μας για τη δυνατότητα , τη συμπαράσταση, τη συνεργασία που μας έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια» συνεχίζει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider