MLS Splice 4G: To tablet που ήρθε να αλλάξει τη σχέση σου με την τεχνολογία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
MLS Splice 4G: To tablet που ήρθε να αλλάξει τη σχέση σου με την τεχνολογία
Mε μια μεγάλη μπαταρία στα 5000mAh που διαθέτει και σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας το MLS Splice προσφέρεται για πολλές ώρες χρήσης.

H οθόνη του MLS Splice 4G είναι τεράστια! Πιο μεγάλη δε γίνεται! 10.1 ίντσες είναι αρκετές για να βλέπεις άνετα ταινίες, εικόνες, να περιηγείσαι σε μια web σελίδα ή να γράφεις ένα mail. H ανάλυση της οθόνης προσφέρει απεικόνιση, με υψηλή ευκρίνεια και υψηλή ποιότητα χρωμάτων, όλων των παιχνιδιών, εφαρμογών και ιστοσελίδων που θα κατεβάσεις στο Android Tablet σου.

msl splice

Τα γραφικά στα παιχνίδια ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο, ο χρόνος απόκρισης της συσκευής εκμηδενίζεται και πλέον σε επίπεδο επιδόσεων, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον προσωπικό σου υπολογιστή! Τετραπύρηνες επιδόσεις με 1.3GHz και με 1GB RAM!

Το MLS Splice4G έχει δύο εγκατεστημένες κάμερες, μια 5MP στο πίσω μέρος και μια 2MP στην πρόσοψη της συσκευής. Έτσι, μπορείς να αποθανατίζεις με ευκολία όμορφες στιγμές και να τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου, καθώς και να χρησιμοποιείς την μπροστινή κάμερα της συσκευής για βιντεοκλήσεις μέσω Skype αλλά και να βγάζεις selfie.

mls

To MLS Splice4G ενσωματώνει την έκδοση Android 7 του λειτουργικού της Google, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σου Tablet.

Τα 8GB σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου Multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές. Εάν

περιορίζεσαι μπορείς να επεκτείνεις την μνήμη του Tablet σου με μια κάρτα microSD.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η μπαταρία του στα 5000mAh που διαθέτει και σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας, για να διαρκεί ακόμα περισσότερο!

mls tablet

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider