Σαν ανεξάρτητος βουλευτής δηλώνει ότι θα λειτουργεί πλέον ο διαγραφείς από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Παναγούλης που κάνει λόγο για αντιδημοκρατική κίνηση από τον Αλέξη Τσίπρα και ζητώντας συγνώμη για τους νόμους που ψήφισε επισημαίνει ότι θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Ελλήνω που πλήττονται από τα μνημόνια.

"Με την παρούσα θα ήθελα να κάνω γνωστό στο Σώμα και τον Ελληνικό Λαό ότι, μετά την αντιδημοκρατική διαγραφή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Πρόεδρο της κυβέρνησης, για το λόγο ότι είχα μια διαφορετική άποψη ψήφου, ενώ ρητά το Σύνταγμα στο άρθρο 60 προβλέπει επί λέξει

«1. Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση.

2. Η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του βουλευτή…», είμαι αναγκασμένος να σας δηλώσω ότι πλέον θα λειτουργώ σαν Ανεξάρτητος Βουλευτής υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα όλων εκείνων των συμπολιτών μας που εδώ και πέντε χρόνια πλήττονται βάναυσα από τα μνημόνια", αναφέρει.

Και συνεχίζει: "Σε ό,τι με αφορά, ζητώ συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για νόμους που ψήφισα και εγώ. Είχα όμως την πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα και ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται ήδη δέκα μήνες στην εξουσία και στην οποία τόσο πολύ είχε πιστέψει ο λαός μας, κάποια στιγμή θα αντιστεκόταν και θα έλεγε ένα μεγάλο όχι στους δανειστές και τοκογλύφους".