Εξώδικο στον Γιώργο Τράγκα από τον Γρηγόρη Δημητριάδη - Τι έχει συμβεί

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εξώδικο στον Γιώργο Τράγκα από τον Γρηγόρη Δημητριάδη - Τι έχει συμβεί
«Εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του από τον δημοσιογράφο» Γιώργο Τράγκα καταγγέλλει ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού.

Στη Δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα είναι έτοιμος να προσφύγει ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης βρίσκεται στο στόχαστρο του κ. Τράγκα, με τον τελευταίο να εξαπολύει βαρύτατους χαρακτηρισμούς και κατηγορίες για παράνομες δραστηριότητες.

«Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ» τονίζει σε Εξώδικη Διαμαρτυρία που έστειλε στον κ. Τράγκα ο κ. Δημητριάδης, κάνοντας λόγο για εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του, προσπάθεια που συνδέεται με τον πολιτικό του ρόλο.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ζητά από τον Γιώργο Τράγκα να ανακαλέσει και να ανασκευάσει, προειδοποιώντας πως θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider