Νέο διάγγελμα στις 18:00 - Αυστηροποιούνται τα μέτρα (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο διάγγελμα στις 18:00 - Αυστηροποιούνται τα μέτρα (vid)
Σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας εκτός συγκεκριμένω εξαιρέσεων αναμένεται να ανακοινώσει στις 18:00 με νέο διάγγελμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. , Τα μέτρα αναμένεται να εξειδικευθούν στις 19:00 καθώς πραγματοποιηθούν ανακοινώσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (Ριζαρείου 1, Χαλάνδρι), από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο.

Δείτε ζωντανά το διάγγελμα και την εξειδίκευση των μέτρων

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινωθούν περιορισμός της κυκλοφορίας των πολιτών, η λειτουργία των τραπεζών με προσωπικό ασφαλείας αλλά και η χρήση συγκεκριμένης φόρμας στην οποία θα δηλώνεται ο προορισμός των πολιτών.

Παράλληλα, προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί σύστημα υποβολής SMS με συγκεκριμένες επιλογές που φέρεται να έχει επεξεργαστεί το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Νωρίτερα την Κυριακή σε διάσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός δέχθηκε εισηγήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς σχετικά με τους τρόπους περιορισμού του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider