Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το μεταναστευτικό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το μεταναστευτικό
Στη σύσκεψη προσκλήθηκε τελικά και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου με αντικείμενο τη μεταναστευτική κρίση που αντιμετωπίζουν τα νησιά.

Στη συνάντηση που διεξάγεται στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συμμετέχουν ο υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, Άρης Χατζηκομνηνός και οι δήμαρχοι Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, Ανατολικής Σάμου, Γεώργιος Στάντζος και Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης.

Σύμφωνα με τον κύριο Χατζηκομνηνό, στη σύσκεψη προσκλήθηκε τελικά και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, καθώς η πτήση του από Μυτιλήνη ακυρώθηκε εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, γνωστοποίησε ότι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει στην Αθήνα για να πάρει μέρος στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Όπως αναφέρεται, οι προγραμματισμένες πτήσης από Μυτιλήνη για Αθήνα της Olympic air-Aegean με αριθμό ΟΑ255 στις 15:55 και της Sky express με αριθμό 303 στις 16:05 ακυρώθηκαν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider