Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ η «Αικατερίνη Κελέση» - Καταθέτει τη Δευτέρα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ η «Αικατερίνη Κελέση» - Καταθέτει τη Δευτέρα
Αναμένεται να καταθέσει στη ΓΑΔΑ τη Δευτέρα στις 20.30 μετά τον «Μάξιμο Σαράφη».

Στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκε το Σάββατο η προστατευόμενη μάρτυρας με το κωδικό όνομα «Αικατερίνη Κελέση».

Η «Κέλεση» θα καταθέσει στη ΓΑΔΑ ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης τη Δευτέρα στις 20.30 το βράδυ, μετά τον «Μάξιμο Σαράφη».

Η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης τελεί σε αναμονή των απαντήσεων του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Μπρακουμάτσου για το αν οι προστατευόμενοι μάρτυρες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση» πρέπει να παραμένουν σε καθεστώς μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος και να είναι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Στο διάβημα που είχε κάνει η προκαταρκτική επιτροπή στον 'Αρειο Πάγο, αυτό ήταν ένα από τα ερωτήματα, για τα οποία ζητούσε απαντήσεις. Ζητούσε δηλαδή, να εξεταστεί το ενδεχόμενο οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες να είναι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Novartis και σε μια τέτοια περίπτωση αν θα πρέπει να παραμένουν σε καθεστώς μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΣΠΑ: Ξεκλειδώνουν οι νέες επιδοτήσεις για το στεγαστικό – Στο πρώτο τρίμηνο του 2026 τα πρώτα προγράμματα

Ασφαλιστικές εισφορές: Τι αλλάζει το 2026 - Πώς να επιλέξετε ασφαλιστική κατηγορία για υψηλότερη σύνταξη

Θα σταματήσει η Ευρώπη να «τιμωρεί» τις μετοχές της;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider