Η ψηφιακή πλατφόρμα για την εγγραφή των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πλέον πραγματικότητα.

Λίγο πριν τις 8:00 μ.μ. η πλατφόρμα i Syriza τέθηκε σε εφαρμογή, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στη Πάτρα  την παρουσίασε για πρώτη φορά.

Πρόκειται για μία πλατφόρμα, ένα application φιλικό προς τον χρήστη και τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, όπου με μία απλή διαδικασία και μέσα σε λιγότερα από δύο λεπτά θα μπορεί κανείς να έρχεται σε επαφή, να εγγράφεται μέλος και στην συνέχεια να αποκτά σύνδεση με τον οργανωτικό ιστό. Κυρίως όμως οι χρήστες θα ενημερώνονται, θα πληροφορούνται για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρώτη σελίδα της πλατφόρμας με την καταχώρηση των στοιχείων του το νέο μέλος μπορεί να «τσεκάρει» και για ποια θέμα θέλει να ενημερώνεται, όπως για παράδειγμα «Υγεία», «Παιδεία», «Εξωτερική πολιτική» κλπ. καλύπτοντας όλους τους τομείς.

Όπως ανέφερε σε σχετική του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ: 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρωτοβουλία και απευθύνει πλατιά πρόσκληση σε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη της μεγάλης και ανοικτής «οικογένειας» του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου».

Η προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε το τελευταίο διήμερο με την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα, θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση των πολιτών με την πολιτική, μια σχέση ελκυστική, ζωντανή και ουσιαστική.»

Πηγή: Reader.gr