Τσίπρας: Ίσως αισθανθώ την ανάγκη να γράψω βιβλίο για το 2015

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσίπρας: Ίσως αισθανθώ την ανάγκη να γράψω βιβλίο για το 2015
Όλοι θέλουν να γράψουν κι ένα βιβλίο για την περίοδο του πρώτου εξαμήνου του 2015, ίσως κάποια στιγμή και ο βασικός πρωταγωνιστής, εγώ να αισθανθώ την ανάγκη να τοποθετηθώ με ονόματα και διευθύνσεις» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός

Το ενδεχόμενο να καταγράψει κάποια στιγμή και τη δική του άποψη για το πρώτο εξάμηνο του 2015, σε ένα βιβλίο άφησε ανοικτό ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του στο τοπικό κανάλι της Αχαΐας, Ιονιαν TV.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση για το αν έγιναν λάθος επιλογές από συνεργάτες του τότε ο κ. Τσίπρας είπε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στεκόμαστε στα λάθη και τις παραλείψεις ατόμων, δεν μπορεί η κριτική να περιοριστεί στα πρόσωπα. Εξάλλου έχω παραδεχτεί πως κάποιες επιλογές που έκανα δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές. Η αυτοκριτική δεν πρέπει να γίνει τόσο επιδερμικά,. Όλοι θέλουν να γράψουν κι ένα βιβλίο για την περίοδο του πρώτου εξαμήνου του 2015, ίσως κάποια στιγμή και ο βασικός πρωταγωνιστής, εγώ να αισθανθώ την ανάγκη να τοποθετηθώ με ονόματα και διευθύνσεις» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider