Φάμελλος: Τρεις οι προϋποθέσεις για τη σωτηρία των ταμείων

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Φάμελλος: Τρεις οι προϋποθέσεις για τη σωτηρία των ταμείων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Η δημιουργία θέσεων εργασίας, η επανεκκίνηση της οικονομίας και η παραγωγή προϊόντων αποτελούν τις τρεις βασικές προϋποθέσεις για τη σωτηρία του ασφαλιστικού συστήματος, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος μίλησε στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

Όπως υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αν δεν φροντίσουμε αυτές τις τρεις προϋποθέσιες τα ταμεία δεν θα μπορούν να πληρώνουν τις συντάξεις στο μέλλον.

«Δεν θα μπορέσει σε ένα - δύο χρόνια να πληρώσει συντάξεις. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ασφαλιστικού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» και στην εκπομπή των Κωστή Χατζηδάκη και Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου.

Τόνισε δε, ότι το σχέδιο σωτηρίας του ασφαλιστικού «δεν θα έχει αποτέλεσμα ή στέρεα βάση, αν δεν αρχίσουμε από τώρα να δημιουργούμε εργασία, οικονομία και προϊόντα στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δεν «αρέσει» πια η ελληνική επαρχία

Ρύθμιση 72 δόσεων προς τον ΕΦΚΑ: Πάνω από 2.500 οι αιτήσεις των οφειλετών - Οι «κόφτες» που αποκλείουν την πλειοψηφία τους

Ευκαιρίες για πρακτική άσκηση φοιτητών σε φορείς του ΥΠΕΞ από την Αβάνα μέχρι το Μπουένος Άιρες - Ο πίνακας με τις θέσεις

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider