Obama: Φτάνει πια με την εύκολη πρόσβαση σε όπλα!

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Obama: Φτάνει πια με την εύκολη πρόσβαση σε όπλα!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

«Πρέπει να κάνουμε κάτι σχετικά με την εύκολη πρόσβαση σε όπλα πολέμου στους δρόμους μας, των ανθρώπων που δεν έχουν καμιά δουλειά να τα κρατούν. Τελεία» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama, μετά το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Κολοράντο Σπρίνγκς.

«Φτάνει πια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χθες δύο πολίτες κι ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν και πάνω από δέκα άτομα τραυματίστηκαν στο Κολοράντο Σπρινγκς, όταν ένοπλος εισέβαλε σε κλινική αμβλώσεων κι άνοιξε πυρ με καραμπίνα.

Ο άνδρας, ο οποίος ενεπλάκη σε παρατεταμένη ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς, τελικά παραδόθηκε μέσα στο κτήριο, πέντε ώρες αφότου εισέβαλε στην κλινική και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Διπλό «ψαλίδι» στους φόρους το 2027 - Πάνω από 592.000 ιδιοκτήτες γλιτώνουν τον ΕΝΦΙΑ

Ξεμπλοκάρει δικαστικά η επέκταση της Λ. Κύμης (ΤΕΡΝΑ, AKTOR) - «Στον αέρα» χρηματοδότηση και έργο

ΔΕΔΔΗΕ: Περιθώρια για νέες μικρομεσαίες επενδύσεις ΑΠΕ στο δίκτυο διανομής – Πως θα εξελιχθεί η ζήτηση μέχρι το 2030

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider