3,1 εκατ. λίρες «επέστρεψε» στους Βρετανούς φορολογούμενους ο πρίγκιπας Χάρι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
3,1 εκατ. λίρες «επέστρεψε» στους Βρετανούς φορολογούμενους ο πρίγκιπας Χάρι
Το κόστος της ανακαίνισης του ακινήτου είχε καλυφθεί από το Sovereign Grant, ένα κονδύλι που προέρχεται από τους φόρους των Βρετανών πολιτών για να καλύψει μέρος των εξόδων της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Τα έξοδα που έκανε για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage, της κατοικίας του μετά το γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ, επέστρεψε στο βρετανικό Δημόσιο ο πρίγκιπας Χάρι, σε μια ένδειξη καλής θέλησης.

Σύμφωνα με το TheRichest, φρόντισε να επιστρέψει τα χρήματα που κόστισε η ανακαίνιση του σπιτιού του, το κόστος του οποίου είχε καλυφθεί από το Sovereign Grant, ένα κονδύλι που προέρχεται από τους φόρους των Βρετανών πολιτών για να καλύψει μέρος των εξόδων της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Παρότι το ακίνητο ανήκει ακόμα στη Βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, όχι απλά ξεπλήρωσαν το κόστος της ανακαίνισης, αλλά πληρώνουν και ενοίκιο στη βασιλική οικογένεια για να μπορούν να το χρησιμοποιούν όταν επισκέπτονται τη Βρετανία.

Με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι οριστικοποιεί το «διαζύγιο» του με τη βασιλική οικογένεια και δεν έχει πια υποχρεώσεις, καθώς δεν λαμβάνει πια καμία οικονομική βοήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider