Μπιλ Γκέιτς: 6 ταινίες και σειρές για να δεις όταν χρειάζεσαι διάλειμμα

Μπιλ Γκέιτς

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft μπήκε στον... κόπο να φτιάξει τη δική του «προτεινόμενη» λίστα με 6 σειρές και ταινίες που αξίζει να δει κανείς, αυτή την περίοδο.

Όλοι έχουν τις αγαπημένες τους σειρές ή ταινίες, τις οποίες βλέπουν όταν θέλουν να κάνουν ένα «διάλειμμα» και να ξεκουραστούν από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Το ίδιο κάνει και ο Μπιλ Γκέιτς. 

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft, μάλιστα, μπήκε στη διαδικασία να φτιάξει τη δική του «προτεινόμενη» λίστα με 6 σειρές και ταινίες που από τη μία «ταιριάζουν» στην περίοδο που διανύουμε και από την άλλη θα μας κάνουν να «ξεχαστούμε», σύμφωνα με το CNBC

Δείτε τις προτάσεις ψυχαγωγίας του Μπιλ Γκέιτς, σύμφωνα με το CNBC:

 

Spy Game

Spy Game

Η ταινία του 2001 έχει πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ και τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς δεν έτυχε της θερμής υποδοχής που θα έπρεπε. 

Ο ίδιος έχει δηλώσει σχετικά πως «μπορεί πολλοί να μην έχουν ακούσει για την ταινία αυτή, όμως εγώ την έχω δει γύρω στις 12 φορές. Είναι από τις αγαπημένες μου». 

I, Claudius

I, Claudius

Το «I, Claudius» είναι μία μίνι - σειρά του BBC που δεν έχει δει ούτε ο Μπιλ Γκέιτς, αλλά το έχει βάλει στην προσωπική του λίστα, για να τη δει σύντομα. 

Pandemic: How to Prevent an Outbreak

Pandemic: How to Prevent an Outbreak

Είναι γνωστό πλέον παντού πως ο Μπιλ Γκέιτς προειδοποιεί - συστηματικά - τα τελευταία χρόνια για μία επικείμενη πανδημία. 

Μάλιστα, το ίδρυμα Bill & Melinda Gates χρηματοδοτεί εδώ και χρόνια τις έρευνες για πιθανά εμβόλια.

A Million Little Things

A Million Little Things

Ο Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του έχουν δηλώσει πως παρακολουθούν σταθερά τρεις δραματικές σειρές.

Μία από αυτές είναι το «A Million Little Things», η οποία ακολουθεί τις ζωές μίας παρέας φίλων, μετά την αυτοκτονία ενός αγαπημένου τους προσώπου. 

 

This Is Us

This Is Us

Μία από τις δραματικές σειρές που παρακολουθεί ο ιδρυτής της Microsoft είναι το «This Is Us» και αυτό δεν προκαλεί καμία εντύπωση, καθώς πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες σειρές στις ΗΠΑ.

Ozark

Ozark

Τέλος, στη λίστα με τις προτεινόμενες σειρές / ταινίες του Μπιλ Γκέιτς είναι το «Ozark» μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του Netflix.

Η σειρά αφορά σε έναν πατέρα που το «σκάει» από την πόλη του, μαζί με τη σύζυγο του, αφού «ξέπλυνε» χρήματα...

BEST OF INTERNET

ΑΡΧΙΚΗ