Ζάεφ: Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε να μας βοηθήσει

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ζάεφ: Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε να μας βοηθήσει
Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζόραν Ζάεφ διήρκεσε 40 λεπτά και ο κ. Ζάεφ προσκάλεσε τον Έλληνα ομόλογό του να επισκεφθεί τη Βόρεια Μακεδονία μέχρι το τέλος του έτους.

Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης του υποσχέθηκε να βοηθήσει στην πορεία των ενταξιακών διαπραγματεύσεων δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ, μετά τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό στο περιθώριο της διάσκεψης «Thessaloniki Summit».

«Προφανώς είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για το πάγωμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζάεφ, αναφερθείς στο βέτο της Γαλλίας στην έναρξη των διαπραγματεύσεων. «Αλλά με ενθάρρυνε ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης διότι μου υποσχέθηκε και μου εξήγησε ότι θέλει να μας βοηθήσει. Θα μιλήσει σε Ευρωπαίους ηγέτες και στον πρόεδρο Μακρόν, γιατί η Γαλλία με την Ελλάδα έχουν διαχρονικά πολύ καλές σχέσεις» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας.

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζόραν Ζάεφ διήρκεσε 40 λεπτά και ο κ. Ζάεφ προσκάλεσε τον Έλληνα ομόλογό του να επισκεφθεί τη Βόρεια Μακεδονία μέχρι το τέλος του έτους.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider