Αυτά τα 5 διάσημα ζώα στο instagram βγάζουν περισσότερα από εσένα

Grumpy Cat

Σκυλιά, γάτες, ρακούνς, ακόμα και γουρούνια «κερδίζουν» αρκετές χιλιάδες δολάρια για κάθε post τους.

Χαριτωμένα ζώα κάθε λογής έχουν κατακλύσει τα social media, με φωτογραφίες που γίνονται viral, κάνοντας πλούσιους τους ιδιοκτήτες τους.

Αυτή είναι η νέα τάση στο instagram και πρόκειται για μια «βιομηχανία» που μετρά αρκετά εκατομμύρια δολάρια. Άλλωστε είναι το ιδανικό «μέσο» για να προωθήσουν οι εταιρείες τα προϊόντα τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Σύμφωνα με την Ένωση Αμερικανικών Προϊόντων για Κατοικίδια (APPA), οι Αμερικανοί ξοδεύουν για τα κατοικία τους περισσότερα χρήματα από ποτέ. Μάλιστα, το 2018 ξόδεψαν το ποσό - ρεκόρ των 72,56 δισ. δολαρίων σε τροφές, φάρμακα, κτηνιατρικές εξετάσεις και αγορές προϊόντων σχετικών με τα κατοικίδια.

Σκυλιά, γάτες, ρακούν ακόμα και γουρούνια «κερδίζουν» αρκετές χιλιάδες δολάρια για κάθε post τους. Το TheRichest συγκέντρωσε τα διασημότερα από αυτά και έτσι ξέρουμε ποια πρέπει να κάνουμε follow και like...

Mr. Burns (A.K.A. Tuna)

Mr. Burns (A.K.A. Tuna)

Το όνομα του είναι Mr. Burns, όμως μπορεί να το ξέρετε με το «παρατσούκλι» Tuna. Το σκυλί που έχει εμπνεύσει χιλιάδες memes έχει περισσότερους από 2,1 εκατ. followers στο Instagram και κάνει tour στην Αμερική, όπου πληρώνεται αδρά για κάθε εμφάνιση. 

Grumpy Cat

Grumpy Cat

Η «γρινιάρα» γάτα είναι ένα από τα πρώτα κατοικίδια που έγινε influencer και meme! Υπάρχουν αμέτρητοι λογαριασμοί στο instagram Με το όνομα της, όμως ο original λογαριασμός έχει αυτή τη στιγμή πεισσότερους από 2,7 εκατ. followers.

Μάλιστα, η Tabatha Bundesen, η... ιδιοκτήτρια της γάτας, ίδρυσε την εταιρεία Grumpy Cat Limited η οποία εκτιμάται πως αξίζει περί τα 100.000.000 δολάρια, σύμφωνα με το Business Insider.

 

Juniper

Juniper

Η Juniper είναι η πιο ευτυχισμένη αλεπού στον κόσμο ή τουλάχιστον έτσι γράφει το bio στο instagram και το βιβίο (της), το οποίο πωλείται στο Amazon.

Η Juniper και η «αδερφή» της Fig, έχουν περισσότερους από 2,9 εκατ. followers και ένα site που πουλάει προϊόντα με τις φωτογραφίες τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If looks could kill... #vogue

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx) στις

DOUG THE PUG

DOUG THE PUG

Ο δημοφιλής σκύλος «Doug the Pug» είναι μία από τις μεγαλύτερες αγάπες του internet και αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 3,8 εκατ. followers, που μπορούν να αγοράσουν από βιβλία ζωγραφικής, μέχρι κούπες και ρούχα με το όνομα του!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I’m down to eat ice cream all year round” -Doug

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doug The Pug (@itsdougthepug) στις

NALA

NALA

Με περισσότερους από 4 εκατ. followers στο Instagram, αυτή τη στιγμή, αυτή η γάτα είναι το πιο διάσημο κατοικίδιο.

Η αναγνωριστιμότητα της όπως είναι φυσικό έφερε αρκετά... πληρωμένα post και συνεργασίες με εταιρείες, όπως η επώνυμη τροφή για γάτες Love, Nala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuna and Salmon for me and chicken and pumpkin for @white_coffee_cat ? What’s your favorite flavor? #lovenala FREE SHIPPING IN THE USA + 10% OFF SUBSCRIPTIONS only at www.lovenala.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nala Cat ™ (@nala_cat) στις

BEST OF INTERNET

ΑΡΧΙΚΗ