Σολτς: Θα αντιμετωπίσουμε μια πιθανή κρίση με «πολλά, πολλά δισεκατομμύρια ευρώ»

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σολτς: Θα αντιμετωπίσουμε μια πιθανή κρίση με «πολλά, πολλά δισεκατομμύρια ευρώ»
Σολτς: Με «πολλά, πολλά δισεκατομμύρια ευρώ» θα αντιμετωπίσει μια πιθανή κρίση η Γερμανία

Διοχετεύοντας «πολλά, πολλά δισεκατομμύρια ευρώ» στην οικονομία θα αντιμετωπίσει μια πιθανή οικονομική κρίση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς.

Μιλώντας σε βουλευτές κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στην κάτω βουλή του γερμανικού κοινοβουλίου, την Bundestag, ο Σολτς δήλωσε ότι το Βερολίνο έχει θέσει τα θεμέλια με τον σταθερό δημοσιονομικό σχεδιασμό του και την πολιτική του για τη μη ανάληψη νέου χρέους, προκειμένου να πετύχει περισσότερα εάν ξεσπάσει μια κρίση.

«Διότι τότε θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς ως τη μεγαλύτερη οικονομία στο μέσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εάν θα είμαστε ουσιαστικά σε θέση να αντιμετωπίσουμε μια αρνητική οικονομική τάση», δήλωσε ο Σολτς.

«Άρα, κατά την άποψή μου, με τα ισχυρά χρηματοοικονομικά θεμέλια που έχουμε σήμερα, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε μια οικονομική κρίση με πολλά, πολλά δισεκατομμύρια ευρώ εάν πράγματι ξεσπάσει μία στη Γερμανία και την Ευρώπη», δήλωσε ο Σολτς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider