Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αλεξανδρούπολη

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αλεξανδρούπολη
Το μέτωπο της φωτιάς εκτείνεται σε μήκος πέντε χιλιομέτρων.

Μάχη με τις φλόγες έδιναν όλη τη νύχτα οι άνδρες της Πυροσβεστικής στον Έβρο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή του οικισμού της Μελίας. Μάλιστα, σύμφωνα με το evros24.gr, το μέτωπο της φωτιάς εκτείνεται σε μήκος πέντε χιλιομέτρων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο διοικητής της πυροσβεστικής της Ανατολικής Θράκης δήλωσε πως δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές και παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή η φωτιά απείλησε να κινηθεί προς τον οικισμό της Νίψας, αλλά απετράπη.

Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, ενώ αναμένεται να σηκωθούν εναέρια μέσα με το φως την ημέρας.

Η τελευταία ενημέρωση από το Δήμο Αλεξανδρούπολης, το πρωί της Τετάρτης ανέφερε:

«Η φωτιά έχει περιοριστεί και δεν απειλεί οικισμούς. Έχουν μείνει εστίες, μακριά από οικισμούς όπου δεν υπάρχει πρόσβαση από επίγειες δυνάμεις. Με το πρώτο φως της ημέρας αναμένουμε τα εναέρια μέσα για να συνδράμουν καθοριστικά στην κατάσβεσή της».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider