Χατζηδάκης για ΛΑΡΚΟ: Θα αποδοθούν ευθύνες όπου και αν ανήκουν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χατζηδάκης για ΛΑΡΚΟ: Θα αποδοθούν ευθύνες όπου και αν ανήκουν

Τη δέσμευση από την πλευρά του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας να αποδοθούν ευθύνες για το δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ το οποίο προκάλεσε το θάνατο ενός εργαζομένου ανακοίνωσε με δήλωσή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης. Συγκεκριμένα, ο υπουργός δήλωσε ότι:

«Το δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ με την απώλεια ενός εργαζόμενου μας έχει συγκλονίσει όλους. Η Διοίκηση της επιχείρησης θα ασχοληθεί σε βάθος με το συγκεκριμένο θέμα. Κατεύθυνση του Υπουργείου είναι να αποδοθούν ευθύνες όπου και αν ανήκουν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και σε όλους τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ».

ΛΑΡΚΟ: Ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος

Το δυστύχημα συνέβη στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Λάρυμνα στον Βόρειο Ευβοϊκό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 56χρονς εργάτης από τη Μαλεσίνα, πατέρας τριών παιδιών. Σε σχετική ανακοίνωση η ΛΑΡΚΟ σημειώνει ότι:

«Σήμερα, 06.11.2019 και ώρα 08:15 στις εγκαταστάσεις της Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ του Εργοστασίου στη Λάρυμνα Φθιώτιδος συνέβη θανατηφόρο ατύχημα στο χώρο της χαλυβουργίας – κοκκοποίησης με αποτέλεσμα την απώλεια της ζωής του εργαζομένου της Γεωργίου Ψαρρά του Δημητρίου.

Η εταιρία εκφράζει τα συλλυπητήριά της και την αμέριστη συμπαράστασή της προς την οικογένεια του θανόντος.

Για το συμβάν επελήφθησαν οι αρμόδιες Αρχές οι οποίες μαζί με την Διοίκηση και τα στελέχη της Εταιρίας ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider