Επίδοξοι ληστές «μετέτρεψαν» ΑΤΜ σε βόμβα αερίου

Κώστας Παπαδόπουλος
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επίδοξοι ληστές «μετέτρεψαν» ΑΤΜ σε βόμβα αερίου

Απομακρύνθηκε η φιάλη αερίου από το ATM στην Αγία Παρασκευή το οποίο είχε μετατρέψει το μηχάνημα σε «βόμβα αερίου». Το μηχάνημα ελέγχθηκε από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και την Πυροσβεστική.

Από τα ξημερώματα είχε σημάνει συναγερμός στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., όταν στην περιοχή Κοντόπευκο της Αγίας Παρασκευής, κακοποιοί εγκατέλειψαν στη μέση την προσπάθεια τους να ανατινάξουν ΑΤΜ τράπεζας.

Το σημείο είχε αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ είχεχει σπεύσει και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Οι επίδοξοι ληστές –άγνωστο για ποιον λόγο- άφησαν τις φιάλες του αερίου, μία μπαταρία και καλωδίωση στο αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών, που δεν πρόλαβαν να ανατινάξουν, με αποτέλεσμα αυτό να έχει μετατραπεί σε βόμβα και να υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.

Το υποκατάστημα της τράπεζας της βρίσκεται κοντά στο μέγαρο της ΕΡΤ και είναι δρόμος πολυσύχναστος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Την ώρα που οι αγρότες μας είναι στα μπλόκα, βουλγαρική εταιρεία καλλιεργεί στη Ρουμανία με τρακτέρ χωρίς οδηγό!

Χριστουγεννιάτικος «μποναμάς» σήμερα για συνταξιούχους, γονείς, άνεργους και δικαιούχους επιδομάτων

Επίδομα θέρμανσης: Έρχεται η προκαταβολή στους δικαιούχους - Πότε θα δουν τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider