Σε εξέλιξη έκτακτη διυπουργική σύσκεψη για την κακοκαιρία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε εξέλιξη έκτακτη διυπουργική σύσκεψη για την κακοκαιρία
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Προηγήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου για την αξιολόγηση των μέχρι τώρα δεδομένων του υπό εξέλιξη κύματος κακοκαιρίας.

Σε εξέλιξη είναι η έκτακτη διυπουργική σύσκεψη, την οποία έχει συγκαλέσει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης λόγω της κακοκαιρίας. Στη σύσκεψη συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι όλων των συναρμόδιων υπουργείων και φορέων της Πολιτικής Προστασίας καθώς και εκπρόσωποι των ΟΤΑ.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου για την αξιολόγηση των μέχρι τώρα δεδομένων του υπό εξέλιξη κύματος κακοκαιρίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το δίλημμα που έθεσε ο Μητσοτάκης - Ποιος δεν «βάζει μυαλό» - Τα γενέθλια του Τσίπρα

Γιατί κάθε Απρίλιο σημειώνεται boom προσλήψεων - Ποιοι κλάδοι «είδαν» αυξήσεις μισθών

Ηλεκτρονικά τιμολόγια: Υποχρεωτικά στο νέο σύστημα και οι μικρές επιχειρήσεις - Τι αλλάζει από 1η Οκτωβρίου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider