Ουκρανία: Τουλάχιστον 11 τραυματίες σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανία: Τουλάχιστον 11 τραυματίες σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022, έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές και έχει στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες αμάχους.

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες Παρασκευή εξαιτίας επιδρομής ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Χάρκοβο της βορειοανατολικής Ουκρανίας, όπου επλήγη μεταξύ άλλων μια πολυκατοικία, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Ολέχ Σινιεχούμποφ.

Μεταξύ των τραυματιών είναι ένα βρέφος μόλις πέντε μηνών και δύο παιδιά, ηλικίας 9 και 10 ετών, αναφέρει ο Σινιεχούμποφ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram. Σε έξι τραυματίες παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και άλλοι πέντε διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Οι κάτοικοι της πόλης και της ομώνυμης περιφέρειας, κοντά στα ρωσικά σύνορα, βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με κύματα επιθέσεων από τις δυνάμεις της Μόσχας. Την Παρασκευή, μια 75χρονη σκοτώθηκε και δύο άνδρες τραυματίστηκαν σε άλλη ρωσική επίθεση, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022, έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές και έχει στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες αμάχους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Έως 25 δισ. το deal για LNG – Τα «ψιλά γράμματα» της συμφωνίας Aktor – ΔΕΠΑ Εμπορίας

Ακίνητα: Νέα πλατφόρμα με τις πραγματικές αξίες κατοικιών - τι φέρνει η έξυπνη εφαρμογή «Price Map»

Στην τελική ευθεία το έργο «ανάσα» της Δυτικής Αττικής – Προκηρύσσεται ο Τριπλός Κόμβος Σκαραμαγκά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider