Χειροπέδες σε κτηνοτρόφο στη Φλώρινα για παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χειροπέδες σε κτηνοτρόφο στη Φλώρινα για παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ
Έπαιρνε παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για πρόβατα που είχε πουλήσει πριν από χρόνια.

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές σε κτηνοτρόφο από τη Φλώρινα, που έπαιρνε παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για πρόβατα που είχε πουλήσει πριν από χρόνια σύμφωνα με το ertnews.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολύμηνες φυλακίσεις επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στους 13 κατηγορούμενους στην υπόθεση λήψης παράνομων επιδοτήσεων για βοσκοτόπια και δασικές εκτάσεις στην Αγόριανη Φθιώτιδας.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι εμφανίζονται στην πλειονότητα τους να συνδέονται μεταξύ τους με συγγενική ή φιλική σχέση, κρίθηκαν ένοχοι καθώς το δικαστήριο απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς τους.

Μόνο σε τέσσερις από τους συνολικά 13 κατηγορούμενους το δικαστήριο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου και επέβαλλε ποινές φυλάκισης από 6 έως 40 μήνες, με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Είμαστε έτοιμοι να σώσουμε τα ελληνικά λιβάδια της Ποσειδωνίας και τα ψάρια μας από τους Τούρκους;

Τράπεζες: Πού θα φτάσει ο «λογαριασμός» για τις χρεώσεις στα ATMs

Καλπάζει το Airbnb - Οι περιοχές πρωταθλητές στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider