Γεραπετρίτης: Την Τετάρτη στο Κάιρο για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γεραπετρίτης: Την Τετάρτη στο Κάιρο για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά
Ο ΥΠΕΞ θα συνοδεύεται από στελέχη των Υπουργείων Εξωτερικών, Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Πολιτισμού και θα έχει επαφές με τον Αιγύπτιο ομόλογό του.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα μεταβεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου στo Κάιρο, συνοδευόμενος από στελέχη των Υπουργείων Εξωτερικών, Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Πολιτισμού, προκειμένου να συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Badr Abdelatty.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά.

Αρχικά είχε συμφωνηθεί ελληνική αντιπροσωπία να μεταβεί στην Αίγυπτο τη Δευτέρα για περαιτέρω επεξεργασία της συμφωνίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider