Νέα Υόρκη: Ελικόπτερο συνετρίβη στον ποταμό Χάντσον - Τουλάχιστον 5 νεκροί

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέα Υόρκη: Ελικόπτερο συνετρίβη στον ποταμό Χάντσον - Τουλάχιστον 5 νεκροί
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο NBC πως ένας έλικας αποκολλήθηκε και ακολούθως το αεροσκάφος συνετρίβη.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί από τον ποταμό Χάντσον στη Νέα Υόρκη, όπου νωρίτερα σήμερα έπεσε ελικόπτερο τύπου Bell 206, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου ABC News που επικαλείται πηγές από την τοπική αστυνομική διεύθυνση.

Όπως μεταδίδει το ABC News, στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν έξι άνθρωποι: ο πιλότος, δύο ενήλικοι και τρία παιδιά. Οι επιβάτες φέρονται να ήταν τουρίστες από την Ισπανία, μέλη της ίδιας οικογένειας.

Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην περιοχή συνεχίζεται για τον εντοπισμό του αγνοούμενου, ενώ αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του δυστυχήματος.

Τον Ιανουάριο του 2009, ένα Airbus A320 της US Airways προσυδατώθηκε με ασφάλεια στον ίδιο ποταμό και οι 155 επιβαίνοντες επέζησαν, σε ένα συμβάν που έμεινε στην ιστορία ως «το θαύμα του Χάντσον».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Χρύσωσε» και το 2025 τους εργαζόμενους η Καρέλιας - Οι γενναίες παροχές

Λιανεμπόριο: Ποιες ξένες αλυσίδες έρχονται Ελλάδα το 2026

Είναι το 2026 η χρονιά για ένα foldable... iPhone - Οι φήμες και οι πρώτες εικόνες

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider