Συρία: Τρεις νεκροί και 12 τραυματίες από έκρηξη στη Λαττάκεια

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συρία: Τρεις νεκροί και 12 τραυματίες από έκρηξη στη Λαττάκεια
Η παραθαλάσσια συριακή πόλη θεωρείται προπύργιο των υποστηρικτών του ανατραπέντα προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από μια «σφοδρή έκρηξη» που σημειώθηκε στη Λαττάκεια, την παραθαλάσσια συριακή πόλη που θεωρείται προπύργιο των υποστηρικτών του ανατραπέντα προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο Sana.

Από την έκρηξη στη συνοικία Αλ Ριμάλ έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 12, ανέφερε το πρακτορείο.

Οι ομάδες της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας και οι κάτοικοι της περιοχής «αναζητούν άλλους τραυματίες και αγνοούμενους», πρόσθεσε.

Δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν σε τι οφειλόταν η έκρηξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Ποιοι ιδιοκτήτες θα γλιτώσουν φόρο - Τα 4 «κλειδιά» για τα αφορολόγητα ενοίκια

Leonardo Hotels: Νέα επένδυση 45 εκατ. ευρώ σε πεντάστερο στη Χαλκιδική και σχέδιο περαιτέρω επέκτασης το 2026

Διευρύνει το δίκτυό του ο Σκλαβενίτης – Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider