Λάρισα: Την αποχή της από την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου ζήτησε η ιατροδικαστής Λεονταρή

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Λάρισα: Την αποχή της από την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου ζήτησε η ιατροδικαστής Λεονταρή
Την αποχή της από την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου ζήτησε με αίτημά της προς τον Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Την αποχή της από την υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου ζήτησε με αίτημά της προς τον Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

Η ιατροδικαστής, στην αίτηση αποχής αναφέρει ότι, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, δέχθηκε σοβαρές δυσφημιστικές επιθέσεις, κυρίως μέσω κοινωνικών δικτύων και ΜΜΕ. Αναφέρει πως η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα ενός εκ των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, την κατηγόρησε αβάσιμα μεταξύ άλλων για σκοπιμότητα και πλημμελή εκτέλεση της εργασίας.

Η κυρία Λεονταρή αιτείται από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας να γίνει αποδεκτή η δήλωση αποχής της από κάθε περαιτέρω ενέργεια που αφορά την υπόθεση του Βασιλείου Καλογήρου και να απαλλαγεί από την αξιολόγηση ευρημάτων, τα εργαστηριακά αποτελέσματα, τη σύνταξη της ιατροδικαστικής έκθεσης νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Με το πόδι στο γκάζι» η ΔΙΑΣ - Από 15 Ιανουαρίου τα νέα όρια συναλλαγών σε IRIS

Deal στην αμυντική βιομηχανία - Στροφή στα telcos - Ο ύπνος των μηχανισμών

Επαγγελματίες: 1 στους 3 δηλώνει ετήσιο τζίρο έως 30.000 ευρώ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider