Καλαφάτης: Η βελτίωση της καθημερινότητας και η στήριξη της μεσαίας τάξης βασική προτεραιότητα για το 2025

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Καλαφάτης: Η βελτίωση της καθημερινότητας και η στήριξη της μεσαίας τάξης βασική προτεραιότητα για το 2025
Το 2024 η Ελλάδα, με τη συνετή πολιτική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, και το επιβεβαιώνουν όλες οι διεθνείς εκθέσεις, άλλαξε σελίδα, αναφέρει ο γγ της ΚΟ της ΝΔ.

«Βασική προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η στήριξη της μεσαίας τάξης. Στοχεύουμε στην αύξηση των εισοδημάτων, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων», τονίζει, αναφερόμενος σε βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης για τo 2025, ο γγ της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» και τον δημοσιογράφο Νίκο Οικονόμου.

O κ. Καλαφάτης επισημαίνει ότι «το 2024 η Ελλάδα, με τη συνετή πολιτική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, και το επιβεβαιώνουν όλες οι διεθνείς εκθέσεις, άλλαξε σελίδα. Καταγράφει ρυθμούς ανάπτυξης διπλάσιους του ευρωπαϊκού μέσου όρου, μειώνει το χρέος ως προς το ΑΕΠ, μειώνει σταθερά φόρους και εισφορές, περιορίζει την ανεργία και τη φοροδιαφυγή και αυξάνει τα εισοδήματα».

«Με πολιτικές που επενδύουν στην ενίσχυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων, το απόρθητο των συνόρων μας, την προώθηση των δικαίων μας, στη γη και τις θάλασσές μας. Πολιτικές που αναβαθμίζουν το κύρος της χώρας και κάνουν τη φωνή μας να ακούγεται και να μετριέται σοβαρά από εταίρους, συμμάχους και γείτονες απαντά η Ελλάδα στις πολιτικές αβεβαιότητες στη γειτονιά μας», προσθέτει.

Αναφερόμενος στο κοινοβουλευτικό έργο, κ. Καλαφάτης σημειώνει ότι «η ψήφιση μέχρι στιγμής, από την έναρξη της δεύτερης κυβερνητικής περιόδου, συνολικά 127 νομοσχεδίων απέδειξε στην πράξη ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι ενωμένη και συμπαγής παρά ποτέ».

Τέλος, ο βουλευτής χαρακτηρίζει το μετρό ως «έργο game changer για την πόλη. Ένα εμβληματικό έργο-ανάσα που λειτουργεί ήδη ως καταλύτης όχι μόνο για την ψυχολογία της αλλά και για τη λειτουργία της».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider