Υπ. Κλιματικής Κρίσης: Ολοκληρώνεται αύριο η β' φάση για το ειδικό σχήμα ενίσχυσης της Θεσσαλίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Υπ. Κλιματικής Κρίσης: Ολοκληρώνεται αύριο η β' φάση για το ειδικό σχήμα ενίσχυσης της Θεσσαλίας
Η 27η Σεπτεμβρίου 2024 ορίστηκε ως η προθεσμία για την ολοκλήρωση της β΄ φάσης του ειδικού σχήματος ενίσχυσης για την Θεσσαλία.

Η 27η Σεπτεμβρίου 2024 ορίστηκε ως η προθεσμία για την ολοκλήρωση της β΄ φάσης του ειδικού σχήματος ενίσχυσης για την Θεσσαλία, μέσω της πλατφόρμας «mybusinesssupport», όπως διευκρίνησε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σε συνέχεια δημοσιευμάτων στον τοπικό τύπο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αύριο, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης για τη χορήγηση ενίσχυσης σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις έντονες πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, όπως και σε περιοχές της Περιφέρειας Έβρου που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου του 2023, οι οποίες υπέστησαν οικονομικές απώλειες ως έμμεση συνέπεια των ανωτέρω φαινομένων.

Συνεπώς, η πλατφόρμα «mybusinesssupport» η οποία λειτουργεί με την υποστήριξη της ΑΑΔΕ, για την υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης, θα παραμείνει ανοιχτή ως αύριο Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024.

Καλούνται συνεπώς, οι δικαιούχοι, να ολοκληρώσουν άμεσα τη διαδικασία, οριστικοποιώντας την αίτησή τους εντός της ως άνω προθεσμίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΣΠΑ: Έρχεται νέο πρόγραμμα επιδοτήσεων «Παράγουμε Εδώ» - Ποιοι θα πάρουν 50 εκατ. ευρώ

Εορταστικό ωράριο: Πότε ξεκινά - Οι Κυριακές με ανοιχτά καταστήματα

Black Friday: Αγορές με... μέτρο σε συγκεκριμένες κατηγορίες ηλεκτρικών κι ηλεκτρονικών συσκευών

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider