Μπάιντεν: Eνδεχόμενη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα θα μπορούσε να αποτρέψει την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μπάιντεν: Eνδεχόμενη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα θα μπορούσε να αποτρέψει την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε σήμερα ότι ενδεχόμενη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα θα μπορούσε να αναγκάσει το Ιράν να μην εξαπολύσει επίθεση εναντίον του Ισραήλ σε αντίποινα για την πρόσφατη δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε σήμερα ότι ενδεχόμενη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα θα μπορούσε να αναγκάσει το Ιράν να μην εξαπολύσει επίθεση εναντίον του Ισραήλ σε αντίποινα για την πρόσφατη δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη.

«Αυτή είναι η προσδοκία μου», είπε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν εάν μια συμφωνία για κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς θα μπορούσε να αποτρέψει την πολυαναμενόμενη ιρανική επίθεση.

Ο αμερικανός πρόεδρος συμπλήρωσε πως, παρότι «έχουν γίνει δύσκολες» οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας, «δεν τα παρατάει».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κυβέρνηση για χρεώσεις ATM: Κανένα περιθώριο - Θα παρέμβουμε και νομοθετικά εάν χρειαστεί

Στα χέρια του ΟΠΑΠ η Stoiximan - Εξαγόρασε το υπόλοιπο 15,51% έναντι 191,6 εκατ. ευρώ

Η Skroutz στα «ραντάρ» της Επ. Ανταγωνισμού για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider