Ιράν: Στο ΥΠΕΞ κλήθηκαν για εξηγήσεις οι πρεσβευτές Βρετανίας, Γαλλίας και Γερμανίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ιράν: Στο ΥΠΕΞ κλήθηκαν για εξηγήσεις οι πρεσβευτές Βρετανίας, Γαλλίας και Γερμανίας
Τους επιδόθηκε διάβημα διαμαρτυρίας σε σχέση με τις δηλώσεις των αρχών των χωρών τους μετά τα ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ.

Στο ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκαν σήμερα οι πρεσβευτές της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας για να τους επιδοθεί διάβημα διαμαρτυρίας σε σχέση με τις δηλώσεις των αρχών των χωρών τους μετά τα ιρανικά πλήγματα εν είδει αντιποίνων που διεξήχθησαν τη χθεσινή νύχτα κατά του Ισραήλ.

Οι τρεις διπλωμάτες "κλήθηκαν στο υπουργείο, μετά τις ανεύθυνες θέσεις ορισμένων αξιωματούχων των χωρών αυτών σε σχέση με την απάντηση του Ιράν στη σειρά ενεργειών του σιωνιστικού καθεστώτος κατά των πολιτών και των συμφερόντων της χώρας μας", δήλωσε η ιρανική διπλωματία σε ανακοίνωση η οποία μεταδόθηκε από το επίσημο πρακτορείο Irna και το ημιεπίσημο Ιρανικό Εργατικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ILNA).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τζόκερ: Δύο νικητές στην mega κλήρωση των 28,8 εκατ. ευρώ

Πόσοι εργαζόμενοι «λείπουν» από τα σούπερ μάρκετ

Τετραήμερη εργασία και 6ωρο στις προτιμήσεις των εργαζομένων για το καλοκαίρι - Κερδίζουν έδαφος οι Early Fridays

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider