Νετανιάχου: Συμφωνεί να στείλει ισραηλινές αντιπροσωπείες σε Αίγυπτο και Κατάρ για διαπραγματεύσεις

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νετανιάχου: Συμφωνεί να στείλει ισραηλινές αντιπροσωπείες σε Αίγυπτο και Κατάρ για διαπραγματεύσεις
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συμφώνησε να στείλει ισραηλινές αντιπροσωπείες στην Αίγυπτο και το Κατάρ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συμφώνησε να στείλει ισραηλινές αντιπροσωπείες στην Αίγυπτο και το Κατάρ, όπου διαπραγματευτές προσπαθούν να πετύχουν την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων ως μέρος μιας ενδεχόμενης συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας , ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Το πρωθυπουργικό γραφείο ανέφερε ότι ο Νετανιάχου είχε συνομιλίες με τους επικεφαλής των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών Σιν Μπετ και Μοσάντ και «ενέκρινε ότι οι αντιπροσωπείες που θα τις εκπροσωπήσουν θα μεταβούν μέσα στις επόμενες ημέρες στη Ντόχα και στο Κάιρο», έχοντας την εντολή να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εθνικό πλεονέκτημα η πολιτική σταθερότητα λέει ο Κυριάκος - Απάντηση Αλέξη - Μόνος πια ο Δουδωνής στη Λέσβο αλλά που θα πάει η έδρα;

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Arket στην Ελλάδα - Πού βρίσκεται

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Οι κωδικοί - παγίδες για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider