Βελόπουλος: Τα μέλη της ΝΔ στην εξεταστική επιχείρησαν συντονισμένα τη συσκότιση στο έγκλημα των Τεμπών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βελόπουλος: Τα μέλη της ΝΔ στην εξεταστική επιχείρησαν συντονισμένα τη συσκότιση στο έγκλημα των Τεμπών
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Κριτική στον πρωθυπουργό σχετικά με την δήλωσή του για "εμπιστοσύνη στους θεσμούς", όσον αφορά στην τραγωδία των Τεμπών, ασκεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Κριτική στον πρωθυπουργό σχετικά με την δήλωσή του για "εμπιστοσύνη στους θεσμούς", όσον αφορά στην τραγωδία των Τεμπών, ασκεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ειδικότερα, αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του: "Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «εμπιστοσύνη στους θεσμούς», αναφορικά με την πορεία διερεύνησης του εθνικού εγκλήματος των Τεμπών. Εάν ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται σε «θεσμούς», όπως η εξεταστική επιτροπή, στην οποία όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας επιχείρησαν συντονισμένα τη συσκότιση, τότε δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, καθώς ο ίδιος δεν πρόκειται να αναλάβει ποτέ την ευθύνη που έχει για το εθνικό έγκλημα των Τεμπών", καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το IRIS βγαίνει στην Ευρώπη - Άμεσες διασυνοριακές πληρωμές μόνο με αριθμό κινητού

Τέλος στα φθηνά μικροδέματα από τρίτες χώρες: Με «καπέλο» οι online παραγγελίες

Το νεύμα του Μητσοτάκη στον Καραμανλή - Η «χολή» για τη συνάντηση Τσίπρα-Γκίλφοϊλ - Μπελάδες για Ανδρουλάκη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider