Θεσσαλονίκη: Στο μπλόκο των Nέων Μουδανίων επέστρεψαν οι αγρότες της Χαλκιδικής

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Στο μπλόκο των Nέων Μουδανίων επέστρεψαν οι αγρότες της Χαλκιδικής
Στο μπλόκο των Νέων Μουδανιών επέστρεψαν οι αγρότες της Χαλκιδικής, οι οποίοι το πρωί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν πορεία με τρακτέρ στην πόλη Θεσσαλονίκης με κατάληξη το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Στο μπλόκο των Νέων Μουδανιών επέστρεψαν οι αγρότες της Χαλκιδικής, οι οποίοι το πρωί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν πορεία με τρακτέρ στην πόλη Θεσσαλονίκης με κατάληξη το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Αστυνομικές δυνάμεις δημιούργησαν φραγμό στο ύψος του Λακκώματος για να εμποδίσουν την είσοδο των τρακτέρ στην πόλη.

Τελικά οι αγρότες αποχώρησαν από το Λάκκωμα και επέστρεψαν στο μπλόκο. Από το μεσημέρι η κυκλοφορία στη Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών διεξάγεται κανονικά.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ορμύλιας, Χρήστος Τσιπέλης, αντιπροσωπεία των αγροτών της Χαλκιδικής θα συμμετάσχει την Τρίτη στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια Λάρισας. Το απόγευμα θα συσκεφθούν στο μπλόκο των Μουδανιών για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Ποιοι δήμοι προσφέρουν επιδόματα και παροχές για να ενισχύσουν τις γεννήσεις

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ: 25 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Έρχεται νομοσχέδιο - σκούπα για πιο εύκολες και γρήγορες επενδύσεις

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider