Νέα Υόρκη: Τέσσερις νεκροί σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Δύο παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα Υόρκη: Τέσσερις νεκροί σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Δύο παιδιά ανάμεσα στα θύματα
αστυνομία των ΗΠΑ
Ο δράστης μαχαίρωσε και σκότωσε μέλη της οικογένειας του, πριν πέσει νεκρός από πυρά της αστυνομίας.

Ένας άνδρας που κρατούσε ένα μαχαίρι σκότωσε τέσσερα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, σε ένα σπίτι στη συνοικία Κουίνς της Νέας Υόρκης νωρίς την Κυριακή πριν πυροβοληθεί από την αστυνομία, δήλωσαν οι αρχές.

Σύμφωνα με το Reuters, H αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι ένα κορίτσι τηλεφώνησε για να καταγγείλει το περιστατικό στη γειτονιά Far Rockaway του Κουίνς λέγοντας ότι «ο ξάδερφος της σκοτώνει τα μέλη της οικογένειάς της».

Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης, ένας 38χρονος, μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. Στη συνέχεια, ένας από τους αστυνομικούς τον πυροβόλησε και σκότωσε.

Ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ανέφερε η αστυνομία. Οι δύο τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσουν.

Τα τέσσερα θύματα ήταν ένα 12χρονο αγόρι, ένα 11χρονο κορίτσι, μια 44χρονη γυναίκα και ένας άνδρας γύρω στα 30, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο 11χρονος βρέθηκε μπροστά στο σπίτι, ενώ οι άλλοι τρεις μέσα σε υπνοδωμάτια, πρόσθεσε η αστυνομία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider