Αλεξοπούλου: Άμεσα μέτρα και ενέργειες για τον περιορισμό των επιπτώσεων από την κατασκευή του FlyOver

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αλεξοπούλου: Άμεσα μέτρα και ενέργειες για τον περιορισμό των επιπτώσεων από την κατασκευή του FlyOver
Η Υφυπουργός Μεταφορών επεσήμανε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 150 νέων οδηγών, καθώς και την πρόσθετη πρόσληψη 20 οδηγών μέσω εσωτερικής μετακίνησης στον ΟΑΣΘ.

Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του έργου «Αναβάθμιση της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Θεσσαλονίκης μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα», η Υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, παρουσίασε τα άμεσα μέτρα και τις ενέργειες που υλοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τον περιορισμό των πιθανών επιπτώσεων στην κυκλοφορία, κατά το στάδιο κατασκευής του FlyOver.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η κα. Αλεξοπούλου αναφέρθηκε στην εκκίνηση τριών νέων λεωφορειακών γραμμών Express, που προσφέρουν συνολικά 122 νέα δρομολόγια, με στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Επίσης, ανακοίνωσε την αντικατάσταση 16 παλαιών μισθωμένων λεωφορείων του ΟΑΣΘ με νεότερα αρθρωτά, ενώ εξετάζεται η αντικατάσταση 20 παλαιών κανονικών λεωφορείων με αρθρωτά νεότερης γενιάς.

Επιπλέον, η Υφυπουργός Μεταφορών επεσήμανε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 150 νέων οδηγών, καθώς και την πρόσθετη πρόσληψη 20 οδηγών μέσω εσωτερικής μετακίνησης στον ΟΑΣΘ. Παρουσίασε επίσης, το σχέδιο για την ενσωμάτωση 110 αμιγώς ηλεκτρικών λεωφορείων στη δύναμη του ΟΑΣΘ εντός του πρώτου εξαμήνου του 2024.

Τέλος, η κα. Αλεξοπούλου αναφέρθηκε στην ψήφιση τροπολογίας στις 19/10/2023 για την παράταση έως και τις 31/12/2024 της προσωρινής ανάθεσης συγκοινωνιακού έργου στον ΟΑΣΘ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επιτόκια: Έχουν φθάσει στο peak τους; Πότε θα έλθουν οι πρώτες μειώσεις - Τα «στοιχήματα» της αγοράς

Μυλωνάς (Εθνική): Με «δύναμη πυρός» 7,4 δισ. ευρώ η επιβράβευση των μετόχων - Έτοιμη για βελτίωση του guidance για το 2025

Εθνική Τράπεζα: Στα 855 εκατ. ευρώ τα οργανικά κέρδη μετά φόρων στο 9μηνο

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider