Οικονόμου: Στο πλευρό του πολίτη που πλήττεται στις περιοχές με μεγάλη ένταση φαινομένων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικονόμου: Στο πλευρό του πολίτη που πλήττεται στις περιοχές με μεγάλη ένταση φαινομένων
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, τα ξημερώματα βρέθηκε στο επιχειρησιακό κέντρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής,

«Είμαστε και παραμένουμε στο πλευρό του πολίτη που πλήττεται και ταλαιπωρείται στις περιοχές με μεγάλη ένταση φαινομένων, στην πρώτη γραμμή της ανάγκης», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, που τα ξημερώματα βρέθηκε στο επιχειρησιακό κέντρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, σχετικά με την βοήθεια που παρέχει η Αστυνομία στους πολίτες που έχουν πληγεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του κ. Οικονόμου:

«Τα ξημερώματα βρέθηκα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και συνομίλησα με Αξιωματικούς και στελέχη της ΕΛΑΣ για την κατάσταση στην Αττική. Η πρωτοφανής κακοκαιρία όμως πλήττει, κυρίως και σφοδρά, την Κεντρική Ελλάδα.

Το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ. -με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα καθήκοντος- και τα τεχνολογικά μέσα του Σώματος συμμετέχουν στον αγώνα που δίνεται για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την ανακούφιση και υποστήριξη των πληγέντων, τη διασφάλιση της τάξης και της οδικής ασφάλειας, καθώς και την προστασία των περιουσιών.

Είμαστε και παραμένουμε στο πλευρό του πολίτη που πλήττεται και ταλαιπωρείται στις περιοχές με μεγάλη ένταση φαινομένων, στην πρώτη γραμμή της ανάγκης.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία Daniel: Ποτάμια οι δρόμοι στην Αθήνα - Άνοιξε ο σταθμός Μετρό Ευαγγελισμός

Πυροσβεστική - Κακοκαιρία: Συνολικά 4.870 κλήσεις έχει λάβει το Κέντρο Επιχειρήσεων

Κακοκαιρία Daniel: Εξαφανίστηκαν ολόκληρα χωριά στον κάμπο της Καρδίτσας - «Λίμνη» τα Τρίκαλα

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider