Τηλεοπτικό «διαζύγιο» Κουσουλού με Κουτσελίνη - STAR και νέα πρόταση «βόμβα»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τηλεοπτικό «διαζύγιο» Κουσουλού με Κουτσελίνη - STAR και νέα πρόταση «βόμβα»
Έντονες διεργασίες λαμβάνουν χώρα την περίοδο του καλοκαιριού για τη διαμόρφωση του νέου τηλεοπτικού τοπίου, με τον δημοσιογράφο και εκδότη, Πέτρο Κουσουλό, να αποχωρεί από το πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη.

Έντονες διεργασίες λαμβάνουν χώρα την περίοδο του καλοκαιριού για τη διαμόρφωση του νέου τηλεοπτικού τοπίου, με τον δημοσιογράφο και εκδότη, Πέτρο Κουσουλό, να αποχωρεί από το πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη.

Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», το τηλεοπτικό «διαζύγιο» του κ. Κουσουλού με το STAR, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του δημοσιογράφου να μετακινηθεί με εκπομπή στη βραδινή ζώνη, εξαιτίας των ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων με τις εκδοτικές του επιχειρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ο κ. Κουσουλός διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τη διοίκηση του καναλιού, όσο και με την ίδια την παρουσιάστρια.

Στην «κούρσα» της «διεκδίκησης» του έμπειρου δημοσιογράφου έχει εισέλθει δυναμικά το Open, όμως παράλληλα, γνωστοί επιχειρηματίες που ασχολούνται ενεργά με τον χώρο των media, φέρεται να του έχουν καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση για εβδομαδιαία, ερευνητική εκπομπή, αλλά και διάφορες συνέργειες στο χώρο του ηλεκτρονικού και εντύπου Τύπου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Σκόπελος «πρωταγωνίστησε» στη βρετανική τηλεόραση

Πώς έκλεισε το 2022 για τις τηλεπικοινωνίες - Στροφή στην οπτική ίνα και στην ΟΤΤ συνδρομητική τηλεόραση

Η Άνδρος «πρωταγωνιστεί» στην τηλεόραση της Ρουμανίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider