Ιαπωνία: Πρέπει να διατηρηθούν οι κυρώσεις στη Ρωσία έως ότου τερματίσει τον πόλεμο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ιαπωνία: Πρέπει να διατηρηθούν οι κυρώσεις στη Ρωσία έως ότου τερματίσει τον πόλεμο
Η Ιαπωνία και χώρες με την ίδια νοοτροπία πρέπει να είναι ενωμένες και να διατηρήσουν τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας έως ότου τερματίσει την επίθεσή της στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Ιάπωνας υπουργός Εξωτερικών Γοσιμάσα Χαγιάσι.

Η Ιαπωνία και χώρες με την ίδια νοοτροπία πρέπει να είναι ενωμένες και να διατηρήσουν τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας έως ότου τερματίσει την επίθεσή της στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Ιάπωνας υπουργός Εξωτερικών Γοσιμάσα Χαγιάσι.

«Κρίνοντας από την κατάσταση και ειδικά από αυτά που λέει και κάνει η Ρωσία, νομίζω ότι είναι σημαντικό η G7 και χώρες με την ίδια νοοτροπία να παραμείνουν ενωμένες και να διατηρήσουν τις σοβαρές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας», δήλωσε ο Χαγιάσι σε συνέντευξη Τύπου.

Ο ίδιος δήλωσε πως ελπίζει ότι οι κυρώσεις θα ενθαρρύνουν τη Ρωσία να «βάλει τέλος στην επίθεσή της το συντομότερο δυνατόν ούτως ώστε να μπορέσουμε να φθάσουμε σε μία φάση που να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον διάλογο και τις ειρηνευτικές συνομιλίες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι γαλακτοβιομηχανίες τα λένε έξω από τα δόντια για την ευλογιά των προβάτων και το μέλλον της φέτας!

Εργασιακό: Οι ενέργειες εργοδότη ή εργαζόμενου που συνιστούν καταγγελία σύμβασης εργασίας

Εστίαση: «Κραυγή αγωνίας» από τις επιχειρήσεις, χωρίς ταμειακά διαθέσιμα οι 6 στις 10

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider