Συνάντηση του πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνάντηση του πρωθυπουργού Ιωάννη Σαρμά με τον Μαργαρίτη Σχοινά
Ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα τρέχοντα ευρωπαϊκά θέματα και εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα στο χρονικό ορίζοντα της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς δέχθηκε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου τον αντιπρόεδρο της ευρωπαϊκής επιτροπής και επίτροπο προώθησης του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά.

Ο κ. Σχοινάς ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα τρέχοντα ευρωπαϊκά θέματα και εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα στο χρονικό ορίζοντα της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Σύμπραξη Οικονομικής Αστυνομίας - ΑΑΔΕ για ελέγχους σε «κόκκινους» ΑΦΜ

Στο Άγιο Όρος ο Κυριάκος - Ο Νικήτας στριμώχνει την αντιπολίτευση - Τελικά το ΠΑΣΟΚ υποψιαζόταν, ή ήξερε;

Οι οικονομικές εξελίξεις της εβδομάδας μέσα από ΚΟΥΙΖ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider