Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη 42χρονου Τούρκου, καταζητούμενου για φοροδιαφυγή στη Ρωσία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη 42χρονου Τούρκου, καταζητούμενου για φοροδιαφυγή στη Ρωσία
Κατά την είσοδό του στο ελληνικό έδαφος, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης των Αρχών της Ρωσίας.

Για αδικήματα φοροδιαφυγής που κατηγορείται ότι τέλεσε στη Ρωσία διώκεται 42χρονος, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος συνελήφθη στον συνοριακό σταθμό των Κήπων, στον Έβρο.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, κατά την είσοδό του στο ελληνικό έδαφος και τον διαβατηριακό έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης των Αρχών της Ρωσίας.

Σε εκτέλεση του εντάλματος συνελήφθη και κρατείται, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θράκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διαφωνίες στην ΕΕ για τους νέους φόρους στα καύσιμα – Οι κόκκινες γραμμές και το «no go» του Κ. Πιερρακάκη

Μπαράζ πληρωμών ξεκινάει στις 25/11 - Πότε θα πληρωθούν συνταξιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι

Ρεύμα: Οφειλή 500 εκατ. ευρώ στους προμηθευτές – Ζητούν άμεση κρατική ενίσχυση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider