Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πάνω από 300 κλήσεις στην Πυροσβεστική από την Κυριακή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πάνω από 300 κλήσεις στην Πυροσβεστική από την Κυριακή
Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της πυροσβεστικής, από την περασμένη Κυριακή έως και σήμερα στις 18:00, έχουν γίνει 310 κλήσεις προς το κέντρο επιχειρήσεων.

Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής, από την περασμένη Κυριακή έως και σήμερα στις 18:00, έχουν γίνει 310 κλήσεις προς το κέντρο επιχειρήσεων.

Οι περισσότερες κλήσεις αφορούσαν απομακρύνσεις ατόμων από ακινητοποιημένα οχήματα προς ασφαλή σημεία, ρυμούλκηση οχημάτων, κοπές δέντρων και μεταφορές νεφροπαθών σε νοσοκομεία.

Ειδικότερα:

- Στην Περιφέρεια Αττικής χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής σε 134 περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, η πυροσβεστική προχώρησε σε 29 απομακρύνσεις ατόμων προς ασφαλή σημεία, σε 31 κοπές δέντρων, 4 αφαιρέσεις αντικειμένων και 70 διακομιδές ατόμων σε υγειονομικές μονάδες.

- Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) η πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει σε 33 περιπτώσεις: Συγκεκριμένα σε 28 για κοπές δέντρων, σε 4 για αφαιρέσεις αντικειμένων και σε μία περίπτωση για μεταφορά νεφροπαθή σε νοσοκομείο.

- Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Βοιωτία) η πυροσβεστική επενέβη σε 123 περιπτώσεις. Συγκεκριμένα σε 89 κοπές δέντρων, 17 διακομιδές ατόμων σε υγειονομικές μονάδες και 17 απομακρύνσεις ατόμων προς ασφαλή σημεία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Χιόνια για 4η ημέρα - Τι ισχύει για σχολεία, καταστήματα, δημόσιο

Τουρκία: Η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε νεαρή γυναίκα στο Χατάι - Ήταν εγκλωβισμένη 60 ώρες

gazzetta
gazzetta reader insider insider